آقای «آلفردو دی للیو»(Alfredo di Lelio) به پاستا و غذاهای ایتالیایی علاقه زیادی داشت و یک رستوران در شهر رم به اسم ویا دلا اسکورفا(via della scorfa)داشت
و یک روز در سال ۱۹۱۴به همراه همسرش که اسمش اینس بود در رستوران مشغول به کار بودند و خانم اینس به خاطر حامله بودن حالت تهوع داشت و نمیتوانست غذاهای سنگین و پرسس بخورد و آقای آلفردو دی للیو هم نمیتوانست این وضعیت رو تحمل کند ،تصمیم گرفت که یک غذای ساده درست کند که همسرش اینس بتواند میل کند ،او با فتوچینی و کره و پنیر پارمسان یک غذا درست کرد که همسرش مرتب اون غذارو میخورد و هیچ مشکلی باهاش پیدا نمیکرد ،بعد از مدتی آقای آلفردو تصمیم گرفت و غذای ابداعی خودش رو به منو رستوران اضافه کرد.
در سال ۱۹۲۰ میلادی که داگلاس فیربانکس و مری پیکفورد دو هنرمند مشهور آمریکایی که در ماه عسل خود و رستوران «ویا دلا اسکورفا» بودند اون غذای ابداعی آقای آلفردو رو تیست کردند که خیلی هم ازش خوششون اومد و دستور این غذای خوشمزه رو با خود به آمریکا بردند و اینطوری باعث معروفیت پاستای آلفردو فتوچینی شدند
و الانم ۷ فوریه در آمریکای شمالی روز ملی آلفردو فتوچینی هست
هیچ نظری وجود ندارد